- TRGOVINA
- /
- OLJA IN MASLA
- /
- Olja
- /
- Olje semen kaktusa Opuncija (Prickly Pear)
Olje semen kaktusa Opuncija (Prickly Pear)
Približno polovico trigliceridov predstavlja dvakrat nenasičena linolna kislina, ki ji v približno enakem
deležu sledita palmitinska in oleinska kislina. V manjšem deležu se v olju nahajajo še stearinska, alfa-
linolenska in palmitoleinska kislina. Med neumiljivimi snovmi je velik delež fitosterolov in manjši
delež tokoferolov, poleg tega pa tudi vitamin K in karotenoidi.
Obstojnost in segrevanje: Glede na sestavo spada opuncijevo olje med manj stabilna olja s krajšim
rokom uporabe. Svetujemo, da ga shranjujete na hladnem in temnem mestu. V izdelkih ga
uporabljajte manjši delež in zaščitite z antioksidanti. Najbolje je, da ga ne segrevate.
Delovanje olja: Opuncijevo olje uporabljamo predvsem pri suhi koži s porušeno lipidno bariero.
Deluje protivnetno in antioksidativno, izboljšuje vlago v koži in blaži vnetja.
Uporaba v: Olje je primerno za uporabo v kremah, losjonih, serumih in drugih kozmetičnih izdelkih
Vsa naša olja so namenjena kozmetični uporabi!
Preporučujemo
Neke od našojh proizvoda moguće je preuzeti samo osobno, jer zbog svoje težine ili dimenzija nisu pogodni za slanje.
Ukoliko u košarici imate više od jednog proizvoda, proizvod izvanstandardne težine ili dimenzija možete naručiti posebno.
Za več informacij nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagili.
Iskreno se ispričavamo zbog neugodnosti.
Molimo da nas kontaktirate na info@tovarnaorganika.si za pomoć.
Iskreno se ispričavamo zbog neugodnosti.
Molimo da nas kontaktirate na info@tovarnaorganika.si za pomoć.