- TRGOVINA
- /
- OLJA IN MASLA
- /
- Olja
- /
- Olje semen kaktusa Opuncija (Prickly Pear)
Olje semen kaktusa Opuncija (Prickly Pear)
Približno polovico trigliceridov predstavlja dvakrat nenasičena linolna kislina, ki ji v približno enakem
deležu sledita palmitinska in oleinska kislina. V manjšem deležu se v olju nahajajo še stearinska, alfa-
linolenska in palmitoleinska kislina. Med neumiljivimi snovmi je velik delež fitosterolov in manjši
delež tokoferolov, poleg tega pa tudi vitamin K in karotenoidi.
Obstojnost in segrevanje: Glede na sestavo spada opuncijevo olje med manj stabilna olja s krajšim
rokom uporabe. Svetujemo, da ga shranjujete na hladnem in temnem mestu. V izdelkih ga
uporabljajte manjši delež in zaščitite z antioksidanti. Najbolje je, da ga ne segrevate.
Delovanje olja: Opuncijevo olje uporabljamo predvsem pri suhi koži s porušeno lipidno bariero.
Deluje protivnetno in antioksidativno, izboljšuje vlago v koži in blaži vnetja.
Uporaba v: Olje je primerno za uporabo v kremah, losjonih, serumih in drugih kozmetičnih izdelkih
Vsa naša olja so namenjena kozmetični uporabi!
Priporočamo
Za nekatere naše izdelke je možen le osebni prevzem, saj so po teži ali dimenziji neustrezni za pošiljanje.
V kolikor imate v košarici več izdelkov lahko izdelek nadstandardne teže ali dimenzije naročite posebej.
Za več informacij nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali.
Iskreno se vam opravičujemo za nastalo težavo.
Prosimo kontaktirajte nas na info@tovarnaorganika.si za nadaljno pomoč.
Iskreno se vam opravičujemo za nastalo težavo.
Prosimo kontaktirajte nas na info@tovarnaorganika.si za nadaljno pomoč.