Naslov delavnice

Velika šola aromaterapije - priprava na NPK aromaterapevt/ka

Vedno na voljo
Cena: 880,00 EUR
Izobraževanje sledi katalogu znanj za nacionalno poklicno kvalifikacijo NPK aromaterapevt/ka, hkrati pa je po vsebini še bolj bogato. Poda ti obilico znanja za samozavestno formuliranje aromaterapevtskih izdelkov.

Velika šola aromaterapije je primerna za tiste, ki bi želeli poglobiti svoje znanje aromaterapije, kot tudi tiste, ki razmišljate, da bi se želeli z aromaterapijo ukvarjati profesionalno. Vključuje vsa znanja, ki jih zahteva certifikat za NPK aromaterapevt/ka z izjemo anatomije in fiziologije, ki bosta razpisani dodatno (in bosta prilagojeni spremembi v katalogu znanj za NPK, na katero čakamo).

Ker je uporaba eteričnih olj vedno bolj pogosta, je pridobivanje znanja iz področja aromaterapije pomembno za varno in učinkovito uporabo ter doseganje rezultatov. Vendar pa za uspeh teorija ni dovolj, potrebno je čim več formuliranja in ustvarjanja terapevtskih mešanic. Tekom šolanja izdelaš na desetine aromaterapevtskih pripravkov in vsakega izmed njih lahko pokomentiraš z mentorico, ki ti svetuje morebitne popravke in dopolnitve, da bodo izdelki še bolj učinkoviti.

VŠA združuje znanja iz angleške in francoske aromaterapije in ti poda osnove tako klinične kot holistične aromaterapije. Izobraževanje zajema vsa znanja, ki jih potrebuješ za samostojno formuliranje aromaterapevtskih pripravkov. Primerno je tako za ljubitelje holističnih pristopov kot tiste, ki se želite z aromaterapijo ukvarjati profesionalno.