Naslov delavnice

Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike

Vedno na voljo
Cena: 1180,00 EUR
Napredno celoletno izobraževanje, ki te popelje skozi korake nege obraza in te nauči, kako izdelaš različne tipe izdelkov za posamezni korak ter tako sformuliraš idealno kozmetično linijo. Kar 30 receptur.

Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike je edini celoletni program s tega področja, ki je na voljo v Sloveniji. Je poglobljeno izobraževanje s poudarkom na uporabnih znanjih in ogromno praktičnega formuliranja.

Ker je domača izdelava naravne kozmetike vedno bolj priljubljena, ravno tako je vedno več tistih, ki bi svoje izdelke želeli prodajati, je pridobivanje znanja iz področja formuliranja ključnega pomena za visokokakovostne, varne in učinkovite kozmetične izdelke.

Masterclass združuje znanja iz delovanja kože, naravnih sestavin in formuliranja. Izobraževanje zajema vsa znanja, ki jih potrebuješ za samostojno formuliranje naravnih kozmetičnih izdelov za nego obraza. Primerno je tako za ljubiteljice (in ljubitelje!) izdelovanja naravne kozmetike, kot tudi tiste, ki bi želeli izdelovanje kozmetike spremeniti v svoj posel. 

V skllopu izobraževanja te čaka e-knjiga na več kot 300 straneh, več kot 30 receptur za ustvarjanje, posnetki predavanj in praktičnega prikaza izdelave posameznih kozmetičnih izdelkov, mesečni Q&A z mentorsko podporo in kar 6 dodanih bonus webinarjev.