Izdelava naravnih krem – začetna

Naslov delavnice
22.04.2020 ob 17:00
Cena: 65,00 EUR
Lokacija: Brnčičeva 21, Ljubljana
Koliko krem ste že kupile in vam sedaj tičijo v kopalniški omarici, ker vam ne ustrezajo? Naučite se izdelati kremo, prilagojeno svojim željam! :) Pridružite se nam na delavnici izdelave emulzij (krem), ki jih bomo prilagodili svojemu tipu kože, trenutnemu stanju in morebitnim težavam. Zopet sva za vas združili moči ekipi Naravnega Kotička in Tovarne Organike ter vam pripavili super zanimivo in zabavno delavnico! :)

Prijava na delavnico

Izvajalec delavnice je Naravni kotiček. Dovoljujem, da se moji podatki posredujejo izvajalcu delavnice, ki bo poslal potrditev prijave in račun.

Izdelava naravnih krem - začetna

Koliko krem ste že kupile in vam sedaj tičijo v kopalniški omarici, ker vam ne ustrezajo? Naučite se izdelati kremo, prilagojeno svojim željam! :) Pridružite se nam na delavnici izdelave emulzij (krem), ki jih bomo prilagodili svojemu tipu kože, trenutnemu stanju in morebitnim težavam.

Zopet sva za vas združili moči ekipi Naravnega Kotička in Tovarne Organike ter vam pripavili super zanimivo in zabavno delavnico! :)

Lokacija: Brnčičeva 21, Ljubljana


O čem bomo govorili?

- kaj je emulzija in kakšna je razlika v primerjavi z brezvodnim izdelkom (maslo, mazilo,…),

- kakšne tipe emulzij poznamo,

- naravne sestavine, iz katerih izdelujemo emulzije (rastlinska olja, masla, hidrolati, eterična olja in aktivne sestavine),

- v katero fazo spadajo posamezne sestavine (vodno, maščobno, hladno),

- kaj so emulgatorji, koemulgatorji, zgoščevalci in stabilizatorji,

- kaj so konzervansi, antioksidanti, vitamini in kakšna je njihova funkcija v kremi,

- kaj so vlažilci, katere poznamo in njihova funkcija v emulziji,

- kako ustvarjamo recepte in si izdelamo individualnizirano kremo,

- postopek izdelave emulzije (v teoriji in praksi),

- merjenje in uravnavanje pH-ja,

- pomen higiene pri izdelovanju naravnih preparatov,

- najpogostejše napake pri izdelavi krem.


IZDELALI BOMO:

- lahko hitro vpojno dnevno kremo (glede na tip kože),

- hranilno nočno kremo (glede na tip kože),

- oljni serum za obraz (glede na tip kože).


Obe kremi (emulziji) boste lahko udeleženci prilagodili svojemu tipu kože. Uporabili bomo 2 različna emulgatorja, številne dodatke in aktivne učinkovine.

Na delavnici prejmete skripto z opisom sestavin, nasveti in recepti. Vse izdelke odnesete s seboj domov. Udeleženci boste kreme na delavnici izdelale samostojno. Čaka vas tudi dodaten recept za kremico, ki jo boste izdelale same in posebno darilce :)


Lokacija: Brnčičeva 21, Ljubljana (avtobus št. 8).

Prispevek: 65 € – v ceno je zajeta skripta (naše skripte so tiskane na eko recikliranem papirju), izdelki, embalaža in crkljanje z domačim ekološkim čajem, posebna koda za nakup v naši spletni trgovini ter darilce.

PRIJAVE:
Prijave sprejemamo na naslovu: info@tovarnaorganika.si. Prosimo, da nam posredujete podatke za predračun. Prijava na delavnico je potrjena po prejetem plačilu.
Za vse informacije vam ostajamo na voljo na zgoraj navedenem elektronskem naslovu ali na telefonski številki: 041 762 476.

Delavnica je omejena na manjše število udeleženk, zato zbiramo predhodne prijave preko elektronske pošte na naslovu: info@tovarnaorganika.si

V primeru premalo prijavljenih udeležencev, bomo delavnico pravočasno odpovedali.


Veselimo se druženja z vami!