Naslov delavnice

Vsaka koža = zgodba zase

Vedno na voljo
Cena: 120,00 EUR
Kar 12 ur vsebin, ki ti razkrijejo povsem nov pogled na formuliranje in ustvarjanje kozmetike. Informacije, ki jih ne najdeš nikjer drugje in bodo tvoje izdelke dvignili na povsem nov nivo.

Spletni festival Vsaka koža = zgodba zase je potekal v maju in bil prava uspešnica! Obiskalo ga je nekaj tisoč ljudi, ki so vsak dan spremljali webinarje v živo ter v mojih Q&A terminih postavljali vprašanja, vezana na tematike. Družili smo se kar dva tedna, vendar pa mnogi med vami niste uspeli biti prisotni na vseh vsebinah ali niste uspeli v tako kratkem času absorbirati velike količine informacij, ki sem vam jih ponudila. Zato vam ponujam spletni festival tudi v obliki, ki vam bo vedno na voljo.

Če si torej zamudil/a spletni festival Vsaka koža = zgodba zase, si ga lahko sedaj ogledaš v svojem tempu in udobju domačega naslonjača. Vsebine te bodo popeljale od razumevanja delovanja naše kože, preko formuliranja lastnih izdelkov do personalizirane kozmetike, ki je najboljše, kar lahko svoji koži ponudiš. Uporabne, praktične in koristne informacije, ki jih lahko takoj vključiš v svoje izdelke in jih tako narediš (še) boljše!