Naslov delavnice

Prodaja domačih kozmetičnih izdelkov

Vedno na voljo
Cena: 55,00 EUR
Tudi ti razmišljaš o prodaji doma izdelanih naravnih mil, mazil ali balzamov za ustnice? Morda krem, šamponov ali drugih izdelkov? Vse informacije, ki jih potrebuješ, na enem mestu.

Vedno več ljudi se ukvarja z izdelavo lastne kozmetike in vedno več se jih odloča za prodajo. So tudi tvoji prijatelji, znanci, sodelavci navdušeni nad tvojimi izdelki? Razmišljaš o tem, da bi ti prodaja lahko predstavljala dodaten dohodek ali pa imaš morda celo željo, da bi izdelava in prodaja kozmetike postala tvoj posel?

Pripravili smo ti spletno predavanje, na katerem najdeš odgovore na tvoja vprašanja. Vse informacije, ki jih potrebuješ o obsežni in strogi zakonodaji s tega področja, o dobri proizvodni praksi, o proizvodnji lastne linije. Vse od samih začetkov registracije podjetja, do končne priglasitve kozmetičnega izdelka. Prednost spletnega tečaja je, da ni terminov, saj so vsi posnetki predavanj vedno na voljo.

Predavanje je namenjeno vsem, ki:

  • razmišljate o novi poslovni poti, a še niste prepričani ali je to za vas,
  • se zanimate za prodajo lastnih izdelkov in imate še premalo podatkov,
  • pripravljate svoje izdelke, a bi želeli vedeti kaj vse morate imeti urejeno
  • izdelke že prodajate in bi želeli pridobiti dodatne informacije o spremembah, do katerih je prišlo na zakonodajnem področju v zadnjih letih.