Naslov delavnice

Aromaterapija za vsakodnevne izzive

Vedno na voljo
Cena: 29,00 EUR
Vsak med nami se kdaj znajde v stiski. Eterična olja ti lahko pomagajo pri vsakodnevnih izzivih: stresu, tesnobi, nespečnosti,...

Vsak izmed nas se včasih znajde v stiski. Čas koronavirusa nam je pokazal kako zelo drugačno je življenje lahko in nas postavil pred številne izzive, ki jih pred tem v našem vsakdanjiku ni bilo. Za podporo sem vam v tistem času posnela webinar Aromaterapija za vsakodnevne izzive, v katerem sem naslovila glavne težave, s katerimi se soočate. Hkrati pa gre za težave, na katere naletimo tudi sicer pogosto v življenju: stres, tesnoba, nespečnost, hiperaktivnost in težave s koncentracijo pri otrocih, respiratorne okužbe in še veliko več.

Webinar je primeren tako za začetnike, saj sem vam pripravila osnovno teorijo za razumevanje ter vam podala številne recepture za ustvarjanje, kot tudi tiste, ki eterična olja že poznate in se z aromaterapijo ukvarjate že dlje časa. V snov sem namreč vključila tudi kemijske komponente, ki nam dajejo želeno terapevtsko delovanje. Tako sem vam omogočila nadaljnje samostojno raziskovanje in poglabljanje znanja na osnovi kemije.

Ne glede na to, da je bil webinar posnet v času koronavirusa, vam bo vsa teorija z nasveti in recepturami zagotovo odlično služila skozi vse življenje, saj gre za težave, s katerimi se vsi občasno soočamo. V čaku karantene so (bile) le še bolj izrazite ter bolj pogoste kot sicer.